Remeha 100% proprietar al grupului BDR Thermea

Grupul Remeha BV şi -a continuat extinderea: Dupá achiziţionarea companiei DeDietrich in 2004 şi dobandirea dreptului de proprietar majoritar de către Grupul Remeha, in noiembrie 2009 s-a infiinţat Grupul BDR Thermea. 

In noul grup de companii, DeDietrich Remeha si grupul Baxi si-au unit fortele, astfel încăt compania Grupul BDR Thermea a devenit al treilea mare producátor din Europa in domeniul produselor sistemelor de incălzire. Cele douá grupuri, datoritáăacoperirii  geografice,au asigurát  noii companii o pozitie de leader in toate ţările din Europa de Vest si sa aibă o pozitie puternică in Europa de Est, Turcia, Rusia, America de Nord si pe piaţa in crestere din China. Noua compania creată are 6,400 de angajaţi si venituri pro forma in valoare de  € 1,800 milioane de euro, asupra rezultatelor EBITDA de € 225 milioane. 

Din data de 31 octombrie 2011 compania-mamă Remeha Group BV a obţinut proprietatea a 100%  din Grupul BDR Thermea, devenind astfel  unicul proprietar al Grupului BDR Thermea.