Crăciun Fericit!

Remeha la Romtherm 2016

Vă invităm să ne vizitați la Romtherm – expoziția internațională pentru instalaţii, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului – în perioada de 7-10 aprilie, 2016.

In acest an, partnerul nostru comerț , Uniprest Instal SRL, disponibilă la pavilonul C2 standul 44, reprezintă produsele Remeha.

REMEHA la Expozitia Romtherm 2015

La Expozitia Romtherm 2015 multi vizitatori au venit la standul UNPREST Instal sa se uite la cazanele REMEHA.

În plus față de Avanta Plus,  Calenta,  Quinta Pro și cele mai recente de dezvoltare Remeha Cazane Tzerra, cel mai mic cazan în condensație din lume trezit, de asemenea, un mare interes.

Vă așteptăm la expoziția Romtherm 2015 in perioada de 26-29 martie!

In acest an, partnerul nostru comerț , Uniprest Instal SRL,disponibilă la pavilonul C2 standul 37, reprezintă produsele Remeha.

În plus, față de modelele deja cunoscute, puteți găsi cele mai recente evoluții Remeha Tzerra, care este nu numai unic în categorie, dar este, de asemenea cel mai mic cazan de gaz de condensare din lume

Puteti să vă convingeți personal, dacă vizitați epoziția.

Crăciun Fericit!

Remeha 100% proprietar al grupului BDR Thermea

Grupul Remeha BV şi -a continuat extinderea: Dupá achiziţionarea companiei DeDietrich in 2004 şi dobandirea dreptului de proprietar majoritar de către Grupul Remeha, in noiembrie 2009 s-a infiinţat Grupul BDR Thermea. 

In noul grup de companii, DeDietrich Remeha si grupul Baxi si-au unit fortele, astfel încăt compania Grupul BDR Thermea a devenit al treilea mare producátor din Europa in domeniul produselor sistemelor de incălzire. Cele douá grupuri, datoritáăacoperirii  geografice,au asigurát  noii companii o pozitie de leader in toate ţările din Europa de Vest si sa aibă o pozitie puternică in Europa de Est, Turcia, Rusia, America de Nord si pe piaţa in crestere din China. Noua compania creată are 6,400 de angajaţi si venituri pro forma in valoare de  € 1,800 milioane de euro, asupra rezultatelor EBITDA de € 225 milioane. 

Din data de 31 octombrie 2011 compania-mamă Remeha Group BV a obţinut proprietatea a 100%  din Grupul BDR Thermea, devenind astfel  unicul proprietar al Grupului BDR Thermea.

Cogenerare de caldura si electricitate: Remeha Evita

Firma Remeha – cunoscuta despre solutii inovatoare in tehnologia incalzirii si in tehnologia cea mai moderna a cazanelor in condensatie – prezinta produsul developat cel mai recent : cogeneratorul de caldura si electricitate Remeha Evita

Produsul innovator a viitorului este – ca rezultatul developarii a cazanelor in condensatie – centrala mica electrica care produce energie electrica (230 V/50 Hz) si energie termica pentru solutii de incalzire si productie ACM

 Si in acest domeniu Remeha este liderul de piata, pentru ca sub numele Evita, in anul 2010 a inceput productia de serie a produsului.

Distributitia produsului Evita in tarile Benelux, Anglia si Germania sa inceput deja, si se pregateste introducerea pe piata altelor tari Europene.

Produsul pe Expozitia pentru echipamente de incalzire, racire si conditionare a aerului Europene a declansat mare interes public din partea utilizatorilor finali cat si din partea societatilor comerciale de distributie si furnizare a energiei.